De trend om van je tuin een tweede thuis te maken wordt alsmaar groter. Een tuin is niet meer alleen een plaats om te kijken naar planten en bloemen of om groenten te kweken. De tuin is een heuse tweede woonkamer geworden. Gezelligheid en aangename uren met het gezin, familie en vrienden staan voorop. Net zoals je je woning inricht, ga je ook je tuin inrichten met een leuke tuinset en allerhande toebehoren. Ga eens een dagje shoppen en maak van je tuin een thuis.

Eten, luieren en genieten in je tuin

Van zodra de zon maar eventjes komt piepen, ben je niet meer weg te slaan uit je tuin? Dan ben je een echte levensgenieter. Een tuinset kopen is dan voor jou gegarandeerd een verantwoorde investering. Je zult al snel merken dat je veel liever buiten eet dan binnen, dat je vaker je vrienden in de tuin ontvangt dan in je salon binnen en dat je met je kinderen uren en uren geniet in de tuin. Het blijft dan waarschijnlijk ook niet bij de aankoop van een tuinset. Eigenlijk kun je in de inrichting van je tuin zo ver gaan als je het zelf wilt. Hoe groter je tuin, hoe meer mogelijkheden. Maar zelfs in een kleine tuin is het perfect mogelijk om een gezellig loungehoekje te installeren.

Geniet ook bij minder goed weer van je tuin

Als je de mogelijkheid hebt om een overkapping in je tuin te installeren, dan geniet je nog meer van je tuin. Ook op regenachtige dagen blijf je gewoon van je tuin genieten. Denk daarbij nog aan een vuurtafel of terrasverwarming. Deze maken dat je ook op frisse momenten gewoon buiten kunt zitten.

Ga shoppen en creëer je eigen stijl in je tuin!

Je zult waarschijnlijk zelf nog heel wat ideeën en dromen hebben voor je tuin. Tijdens je uitstapje naar het tuincentrum doe je niet alleen nog meer ideeën op, maar worden je dromen ook werkelijkheid. Naast je tuinset met tafel en stoelen denk je misschien ook aan een loungeset. Misschien ben je wel een fan van een barset en wil je enkele ligbedden om lekker lui van de zon te genieten. Een paar mooie plantenbakken en sfeervolle verlichting zorgen voor nog meer sfeer. Kussentjes en dekentjes in je loungezetels maken het plaatje af. Met een buitenkeuken en de nodige accessoires creëer je pas een échte leefruimte in je tuin. Er is een grote keuze in tuinmeubelen, ornamenten en accessoires. Zo kun je kiezen voor strak design voor bij je moderne woning, romantisch voor je landelijke of traditionele woning of zeer stoer voor bij je industriële pand. Je bepaalt volledig zelf de stijl van je tuinmeubelen en -accessoires.

Droom jij er ook van om zo veel mogelijk buiten te leven? Dit kan! Kies de gepaste meubelen en accessoires en maak je tuin gezellig!