Als je een motor, caravan of je auto wilt verkopen, stelt zich de vraag hoe je dit het beste doet. Vraag je aan je garagist of hij hem te koop wil aanbieden en wacht je geduldig af? Of ga je zelf een advertentie plaatsen in de hoop dat velen dit lezen? Het kan nu nog gemakkelijker via het verkoopplatform van OSW. Lees hier hoe dit in zijn werk gaat.

Hoe ga je aan de slag?

Op de website van OSW maak je eenvoudig in een paar stappen een profiel aan. Daarna plaats je het voertuig dat je wilt aanbieden op de website. Ga voor je motor bijvoorbeeld naar motor verkopen en geef zo veel mogelijk specificaties mee. Je kunt ook foto's toevoegen. Voeg er ook aan toe hoe het vervoer zal gebeuren tot bij de klant. Wil je bijvoorbeeld je auto verkopen en je kunt hem zelf niet brengen? Dan vraag je eenvoudig om hem op te halen.

Binnen de 24 uur een bod!

Het grote voordeel bij OSW is dat je binnen de 24 uur een bod op je aanbieding krijgt. Wil je bijvoorbeeld een caravan verkopen, dan is het vaak niet zo eenvoudig om een snelle deal te bekomen. Toch is dit bij OSW mogelijk! Hoe dit komt? Er zijn heel wat autobedrijven en dealers aangesloten bij OSW. Het zijn allemaal erkende bedrijven die jouw advertentie te zien krijgen. Zij brengen hun bod uit en jij krijgt dit snel te zien. Je krijgt tegelijkertijd ook alle informatie over dit bedrijf. Op die manier wordt er vaak heel snel een overeenkomst gesloten.

Gratis voor jou als verkoper

De autobedrijven die aangesloten zijn betalen een kleine bijdrage aan OSW. Daardoor zijn de diensten voor jou gratis. De prijs die jij voor je auto, motor, caravan of camper krijgt, is dan ook de werkelijke prijs. Er gaat geen commissie meer af.

Heb jij een wagen, motor, caravan of caravan te koop en wil je er snel af? Zet 'm gewoon op OSW en hij is binnen de kortste keren verkocht aan een correcte prijs!