Een verhuizing loopt zelden zonder tussenpozen. Het is bijna niet mogelijk om op dezelfde dag het ene huis leeg te maken en het andere huis in te richten. Lukt dat jou wel, dan ben je uitzondering op de regel. Meestal komt de overdrachtsdatum van het verkochte huis niet overeen met de aangekochte woning, heb je teveel spullen om in één keer te verhuizen of moet er in de nieuwe woning nog het één en ander geklust worden voordat je spullen over kunnen. Wellicht lijkt dit voor jou nu het grootste probleem, je vraagt je vast af “waar moet ik tijdelijk met al mijn spullen heen”? Maar dit is eigenlijk een probleem waar je jezelf het minst druk om hoeft te maken, het is zo opgelost. We helpen je met de mogelijkheden.

Je spullen makkelijk vervoeren

Een goede oplossing om makkelijk spullen te verhuizen is een opslagbox voor de deur. Zo bezorgt Kubox namelijk overal in Nederland opslagruimte voor de deur, zo ook opslagruimte in Amsterdam. Als je jouw oude woning leeg moet maken maar je de nieuwe woning nog moet verbouwen, laat je een box bezorgen bij je oude woning. Deze is heel eenvoudig vol te laden met al je meubels en andere spullen.  Vervolgens laat je de box weer ophalen, deze wordt namelijk veilig voor je opgeslagen zolang je wilt. Om je spullen hoef jij je dus geen zorgen te maken.

Wat te regelen bij verbouwing/verhuizing

Nu hoef je alleen nog een comfortabele slaapplaats voor de nachten tijdens de verbouwing te regelen. Je bent waarschijnlijk uitgeput en kunt een goede nachtrust goed gebruiken. Wellicht kun je een tijdje bij familie slapen of regel je een vakantiewoning op een recreatieterrein in de omgeving. Ook een bouwplanning en het regelen van de eventueel nodige vergunningen is geen overbodige luxe, net als het regelen van de juiste vaklui en hulp. Begin hier ruim op tijd mee, vooral wanneer je vergunningen nodig hebt, deze laten nogal eens op zich wachten. Zonde als daardoor je verhuizing uitgesteld wordt. Dit verbouwing stappenplan is de ideale oplossing en helpt je alles in goede orde plannen.

Interieur ook maar meteen bestellen

Wanneer je gaat verhuizen en daarbij je nieuwe woning aan een grondige verbouwing onderwerpt, dan is het zeker niet onverstandig om te kijken of je huidige meubilair nog wel toepasbaar is in je nieuwe woning. Is het niet te klein, is de kleur wel goed en de kwaliteit goed genoeg. Houdt er rekening mee dat er op nieuwe meubels best een lange levertijd zit. Wanneer je het interieur wilt vervangen, start dan tijdig met het uitzoeken van nieuwe meubels en verkoop indien mogelijk je oude meubilair via marktplaats zodat je in de Kubox voor de deur ruimte overhoudt voor andere spullen.

Je verbouwing is klaar en je wilt je spullen terug?

Wanneer je de verbouwing achter de rug hebt en je nieuwe woning klaar is om in te richten, laat je de opgeslagen box met de spullen uit je oude woning, bezorgen op je nieuwe adres. Je kunt nu rustig alles uitladen. De box wordt door geheel Nederland overigens gratis bezorgd.