Denk je aan een loungeset dan denk je aan relaxen. En om uiterst gebruik te maken van jouw tuin of balkon is van belang een heerlijk zitplek te creëren. Heb jij al een loungeset buiten? En dat is alles wat je wil tijdens de warme dagen. Heerlijk onderuitgezakt in de zon, met een drankje en een boek in je hand kun je genieten van deze zomer. Maar welke loungesets zijn er allemaal en welke past het best bij jou?

Wicker loungesets

Wicker is een een toonaangevend en populair merk in Nederland. Wicker is een kunststof dat op verschillende manieren gevlochten is. Hierdoor kun je kiezen uit verschillende looks en designs. Het lijkt qua uitstraling enigszins op Rotan, maar het is net even anders! Het materiaal is onderhoudsarm en bestand tegen alle weersinvloeden.

Aluminium loungesets

Aluminium als materiaal wordt al jaren gebruikt in de tuinmeubelbranche. En dat begrijpen we maar al te goed! Dit materiaal soort kent namelijk vele voordelen. Loungesets van dit type materiaal zijn licht van gewicht en dat is erg handig als je je loungeset zo nu en dan wil verplaatsen. Ook deze loungeset heeft vrijwel geen onderhoud nodig en gaat lang mee: een duurzame keuze dus!

Teakhout loungeset

Houd je van een natuurlijk uitstraling dan kies je voor een loungeset van teakhout! Het is een robuuste houtsoort die enorm populair is. Dit materiaal vergt wel iets meer onderhoud, maar in met ander soort hout valt het reuze mee. De reden dat het gemakkelijk te onderhouden is, is omdat dit houtsoort een soort olielaag heeft. Hierdoor droogt het niet snel uit en is het waterafstotend!

All weather loungesets

Met deze loungeset ben je er zeker van dat de kwaliteit na iedere winter nog goed is! De loungeset en de kussens zijn gemaakt van materiaal dat goed tegen de regen kan. Ben je vergeten je kussens eraf te halen en komt het met bakken uit de hemel? Ook de loungekussens zijn goed bestand tegen slecht weer. 

Wil je een loungeset kopen of wil je andere tuinmeubelen shoppen? Ga langs in de showroom van Fonteyn.