Met een elektrische massagestoel haalt u de beste massage in huis, waardoor het niet meer nodig is om een afspraak te maken bij een masseur wanneer u klachten heeft. In plaats daarvan kunt u met een massagestoel een hoop tijd besparen, doordat u geen rekening meer hoeft te houden met gemaakte afspraken. Met verschillende programma’s kunt u eenvoudig instellen wat u wilt laten masseren, welke intensiteit u wilt en hoe lang u de massage wilt laten duren. Zo komt u eenvoudig in het comfort van uw eigen huis van pijnklachten af, zodat u volledig ontspant waarbij ook eventuele psychische klachten zoals stress verminderen.

Voor zakelijk en particulier gebruik

Naast stoelen voor thuis kunt u bij Rhodos Wellness ook terecht voor elektrische massagestoelen voor commercieel gebruik. Dankzij de hoogwaardige materialen waar de stoelen van zijn gemaakt zullen deze ook bij intensief gebruik nog lang mee gaan. Hierbij zullen de werking, het comfort en het uiterlijk van de stoel niet achteruit gaan. Zo zijn de stoelen geschikt om te gebruiken in sportscholen en zelfs fysio praktijken, zodat mensen de beste massage kunnen krijgen om pijnklachten in het gehele lichaam te verhelpen. Tevens kunnen de stoelen ook gebruikt worden in openbare ruimtes als hotels en bioscopen om gasten van extra comfort te voorzien.

Uitgebreide programma’s

Elke massagestoel is voorzien van uitgebreide programma’s waarmee het gehele lichaam kan worden gemasseerd. Zo kunt u gebruik maken van een vooraf ingesteld programma of zelf een programma samen stellen. Bij dit programma kunt u eenvoudig instellen waar u gemasseerd wilt worden, welke intensiteit u hierbij wilt hebben en hoe lang u de massage wilt laten duren. Hierbij kunt u zich op verschillende manieren laten masseren. Denk bijvoorbeeld aan massages met roterende, knedende of kloppende bewegingen. Iedere elektrische massagestoel heeft zo zijn eigen instel mogelijkheden, waarbij u altijd kunt genieten van de beste massage.