Brr, de temperaturen dalen en de dagen worden korter! Voor veel mensen hét moment om de warme truien weer uit de kast te halen, de kachel aan te zetten en onder een plaid naar een film of serie te kijken. Hoe zorg jij, dat je er de komende maanden warmpjes bij zit thuis? De herfstperiode betekent over het algemeen ook dat veel gezinnen aan de slag gaan in huis. Een nieuwe kleur op de wand, een nieuw behangetje in de kinderkamer, enzovoorts. Kies voor een donkerrode of bijvoorbeeld dieporanje kleur. Ze passen bij de trends van dit moment en sluiten daarnaast goed aan op de herfstkleuren die je buiten ziet! 

Een jacuzzi met overkapping in de tuin plaatsen

Naast de mogelijkheid om klussen in huis uit te voeren, kun je ook buiten de woning om aan de slag gaan. Heb je bijvoorbeeld al eens overwogen om een jacuzzi in de tuin te plaatsen? Steeds vaker zien we jacuzzi’s terugkomen in tuinen. Niet alleen in de tuin bij een villa, maar ook in de tuin van een rijtjeswoning! Gek is dat absoluut niet, want een jacuzzi biedt je veel comfort in de koude herfst- en wintermaanden. Daarbij heb je voor vijf- à zesduizend euro een fraai model. Door een overkapping over de jacuzzi te plaatsen kun je hier het hele jaar door gebruik van maken. 

Maak een lijstje van je favoriete series

Nu we steeds minder buiten zijn door de lagere temperaturen, kan het slim zijn om alvast een lijstje met leuke series te maken. Welke serie wil jij nog bekijken? Er zijn online talloze lijstjes van series te vinden die je inspiratie kunnen geven om zelf de herfst en winter door te komen. Naast de diverse series zijn er vanzelfsprekend ook voldoende films die een warm gevoel geven. Start met de romantische komedies en werk zo langzaam richting de traditionele kerstfilms. 

Shop alvast een comfortabele outfit voor de koude dagen

Nu je toch online zoekt naar leuke series en films, kan het verstandig zijn om ook te zoeken naar een prettige outfit voor de koude dagen! Kies je voor een fleurig shirt in het oranje of knalgeel? Ga je voor een donkere kleur, passend bij de korte dagen? Bovenal moet je outfit warm zijn en prettig zitten. Een maatje groter bestellen dan je normaal doet is helemaal niet gek, lekker comfortabel!