Bent u ook zo gek van Italië en wilt u tijdens uw vakantie optimaal genieten van het mooie leven in dit prachtige land? Dan is een verblijf op een van de vele campings over heel Italië een must. Wij zochten voor u de beste manier om gegarandeerd op een kwaliteitsvolle camping te belanden. Bij Campingsitalia.nl vindt u meer dan 600 campings verspreid over heel Italië. De formule van Campingsitalia zorgt ervoor dat u nooit teveel betaalt. U reserveert namelijk rechtstreeks bij de camping zelf, zonder extra kosten.

Andiamo...

Als u de uitgebreide beschrijving van de campings leest, krijgt u vast en zeker al zin om uw koffers te pakken en te vertrekken. Of u nu bijvoorbeeld naar Sardinië, Veneto, Toscane of Lombardije wilt, bij elke camping vindt u enorm veel informatie. U leest wat de camping allemaal te bieden heeft aan faciliteiten en bijvoorbeeld sportmogelijkheden. U vindt een video met prachtige beelden van de camping en zelfs een plattegrond van het terrein. De beschrijving geeft een uitstekend beeld over de ligging ten opzichte van de zee, van het centrum, de afstand naar een trein- of busstation en hoe ver het naar het centrum van een dorp of stad is. Er rest u nu alleen nog te boeken.

Uw vakantie boeken en wegwezen

Bij Campingitalia.nl kunt u dankzij eenvoudige filters en de zoekfunctie precies die camping uitkiezen die het beste bij u past. U zoekt via de kaart of als u al een bepaalde concrete plaats in het hoofd heeft, vindt u die ook via de zoekfuncties. U kiest bijvoorbeeld of u een bungalow wilt huren, in een houten chalet wilt verblijven of bijvoorbeeld een tent huren. En welk type van reis wilt u boeken: cultuur culinair, gezinscamping met kleine kinderen of tieners, een sportieve vakantie of een camping vol rust en natuur, paardrijden, vissen, discotheek of gewoon op het strand liggen? U merkt het, uit de 600 campings over heel Italië haalt u snel die ene camping die u het meest aantrekt.

On y va?

Wist u dat Campingitalia.nl ook een gelijkaardige boekingsite heeft met 500 campings in Frankrijk? Ga ook hier alvast dromen, en plan nu al uw vakantie voor... na uw campingvakantie in Italië?