Ga je binnenkort weer aan de slag met je tuin en ben je van plan om nieuwe tuinmeubelen aan te schaffen? Weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Bekijk dan eens de website van Fonteyn: Europa ’s grootste Outdoor Living Mall!

Waarom zou je kiezen voor Fonteyn?

Fonteyn is een bekende Nederlandse tuinspecialist gevestigd in Uddel. Enkele van hun specialiteiten zijn de volgende: 

  • Fonteyn is specialist in onder andere tuinmeubelen, tuinhuizen, buitenkeukens, zwembaden, spa’s, sauna’s en veranda's.
  • Fonteyn heeft een enorm assortiment. Dit betekent dat je er altijd wel iets zal vinden dat bij jou past.
  • Fonteyn heeft een enorme voorraad liggen en zij zorgen voor een snelle levering van de producten.
  • Fonteyn staat garant voor persoonlijke begeleiding. Dit betekent dat je kan rekenen op deskundig advies. Geen foute aankopen dus! Hierbij kan je ook rekenen op een uitstekende klantenservice.
  • Grote showroom van 90000 vierkante meter! Hun Outdoor Living Mall bestaat al 25 jaar, heel veel ervaring dus in hun branche!
  • Een zeer goede kwaliteit van de producten

Het is zelfs mogelijk om de laatste spa’s en bubbelbaden in de nieuwe Spa Experience bekijken. Ontdek hier de ultieme ontspanning en luxe van een eigen spa!

Meer informatie over tuinmeubelen?

Heb je interesse gekregen in een van de producten van Fonteyn? Op de website vind je meer informatie zoals foto’s, praktische tips en prijzen. Bij specifieke vragen is het mogelijk om contact op te nemen per mail, via de telefoon of zelfs Whatsapp! De ultieme ervaring beleef je natuurlijk in de showroom. Dus neem je vriend, buurvrouw of oom mee voor een leuke dag bij Fonteyn! Bekijk ook een gerust Tuinmeubelshop voor extra inspiratie!