Uw badkamer vernieuwen

Een badkamer behoort dikwijls tot een oase van rust en ontspanning in een woning. Hier kunt u lekker ontspannend met een boek in uw bad liggen, of genieten van een rustgevende warme douche. Maar wat als u een oude badkamer heeft, die niet aan al uw wensen voldoet en niet de juiste kleuren heeft die u wenst? Dan kunt u ervoor kiezen om uw badkamer te vernieuwen. Een badkamer vernieuwen kan ingrijpend zijn en u zult deze niet regelmatig vernieuwen. Het is daarom van belang dat u goed nadenkt over soort en kleur van de tegels en de badkamermeubels.

Badkamertegels

Een tegelwand is niet zoals een behangwand, die u regelmatig kan vernieuwen. Het is daarom heel belangrijk, dat u een juiste keuze maakt over welk soort tegels u in uw badkamer wilt en welke kleur. Er is een keuze uit keramische tegels en natuursteen tegels. Keramische tegels zijn goedkoper en te koop in vrijwel elke kleur een afmeting. Het voordeel van keramische tegels is, dat er een glanzende toplaag opzit, waardoor deze tegels heel makkelijk schoon te maken zijn. Natuursteen tegels hebben het kenmerk, dat geen enkele tegel hetzelfde is. Omdat het natuursteen is, geeft dit uw badkamer een prachtige natuurlijke en luxueuze uitstraling. U kunt ook een keuze maken uit beide soorten tegels. Bijvoorbeeld aan de wand keramische tegels en de vloer van natuurstenen tegels. Ook de afwerking van de wanden en vloeren met tegelplinten, maakt uw badkamer helemaal af. Op www.tegeldepot.nl vind u allerlei soorten badkamertegels en ook alle hulpmateriaal voor het zelf leggen van tegels

Badkamermeubels

Er is een grote keuze voor uw ideale badkamermeubel in  allerlei verschillende materialen en designs. Wilt u bijvoorbeeld een badkamerkast om uw handdoeken in op te bergen? Badkamerkasten zijn vaak al verkrijgbaar in smalle afmetingen, dus ook als u geen grote badkamer heeft past er altijd wel een kast(je) in. U kunt kiezen voor een eenvoudige staande kast, maar ook zwevende kasten zijn mooi en handig, omdat u eronder gemakkelijk kunt schoonmaken. Afhankelijk van de soort wastafel die u kiest, kunt u kiezen om hieronder een wastafelkast te installeren. Vaak zijn er hele sets te koop, met een wastafel, wastafelkast en soms nog een spiegel of spiegelkast voor boven de wastafel. U kunt de wastafel ook voorzien van een mooie wastafelkraan of zelfs led-verlichting. Kijkt u voor een ruime keuze aan badkamermeubels op www.tegeldepot.nl.