In ieder interieur zijn wel één of meerdere tafels te vinden. Niet alleen gebruiken we een tafel om aan te eten, ook voor werk of spelletjes is dit meubelstuk ideaal. Naast de eettafel, zijn ook de salontafel, hoektafel, sidetable en tv-dressoir onmisbare items voor je interieur. In de collectie van UrbanSofa vind je veel verschillende modellen tafels die in meerdere formaten te verkrijgen zijn. Zo vind je alle benodigde tafels in een keer en vormt alles een mooi geheel.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Voor iedere woonstijl vind je een geschikte tafel bij UrbanSofa. Voor de tafels wordt enkel gebruik gemaakt van de allerbeste materialen, zodat je zeker bent van kwaliteit! Door de unieke wijze van distributie zijn ze ook nog eens zeer scherp geprijsd! Kortom, wanneer je op zoek bent naar een tafel, ben je bij UrbanSofa aan het juiste adres!

Altijd de perfecte tafel

Voor jouw eethoek heeft UrbanSofa diverse eetkamertafels. Van een stoere boomstamtafel, tot een strakke, moderne eettafel. Iedere tafel is beschikbaar in verschillende afmetingen. Je weet dus zeker dat jouw tafel past in je woonkamer. Daarnaast kun je bij het merendeel van de tafels ook nog eens zelf het onderstel kiezen. Zo personaliseer je jouw nieuwe tafel helemaal naar wens!

Onderhoud is belangrijk

Om zo lang mogelijk te genieten van je nieuwe tafel, is onderhoud erg belangrijk. Hout is een natuurproduct, dus het is aan te raden om altijd onderzetters te gebruiken. Deze beschermen tegen warmte en condens wat het hout kan aantasten. Daarnaast kun je ook het blad voorzien van een bescherming. UrbanSofa heeft hier een ideaal middel voor! Gebruik UrbanSofa PRO Care wat zorgt voor een uitermate bescherming tegen vocht en vuil.

Je favoriete tafel kopen

Heb je jouw droomtafel gevonden op de website van UrbanSofa? Je kunt deze in het echt bekijken bij een van de UrbanSofa verkooppunten. Hier kun je tevens terecht voor deskundig advies, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Op iedere tafel van UrbanSofa krijg je maar liefst 3 jaar garantie!