Wat zit er heerlijker dan een comfortabele en leuke zitzak? Je leunt lekker achterover en krijgt het gevoel van 'hier wil ik nooit meer weg'. Je hebt ze in alle kleuren, maten en stijlen. Je hebt dus redenen te over om je een zitzak aan te schaffen. Maar wat maakt een zitzak nu zo uniek?


De zitzak: speels en stijlvol tegelijk

Het zien van een zitzak brengt jou terug naar je studententijd toen je op kamers woonde? Of doet het je denken aan je kindertijd toen je volop op de grond mocht spelen. Een zitzak heeft 'iets', dat is zeker! Je kunt het omschrijven als een combinatie tussen een stoel, een poef en een groot kussen dat je op de grond legt. Het is een eyecatcher, maar tegelijk een functionele eyecatcher! Een mooie zitzak is leuk als decoratie en je gebruikt hem tegelijk dagdagelijks.


Welke zitzak kies jij?

Eens je je hart hebt verpand aan een zitzak, dan wil je die niet meer missen. Gelukkig zijn er heel wat ontwerpen, soorten en uitvoeringen. Zo kun jij de zitzak kiezen die bij jouw huis, bij jouw levensstijl en bij jouw andere meubelen past. Ben je alleen en heb je een bescheiden woning? Dan neem je één of meerdere zitzakken van kleinere afmetingen. Heb je een gezin met kinderen? Dan is een heel grote zitzak ideaal om op te spelen en te knuffelen. Of wil je je zitkamer gewoon eens een originele look geven? Vervang dan je zetels door extra grote zitzakken of zitzak-stoelen. Breng je graag veel tijd door in de tuin en heb je een lounge? Ook daar zijn zitzakken ideaal. Ze bestaan namelijk ook voor buiten. Ook voor de kinderkamer zijn er zitzakken te verkrijgen: ze bestaan namelijk in afmetingen die speciaal op kinderen afgestemd zijn.


Een zitzak voor elke kamer en elke stijl

Combineer je zitzak met je huidige interieur. Het is altijd een mooie aanwinst en het kleedt je kamer stijlvol aan. Denk bijvoorbeeld aan je slaapkamer waar je op een lui lekkere morgen een boek zit te lezen. Of wil je na een heerlijk bad in de badkamer nog wat genieten? Heb je een mancave of een eigen zithoek voor de TV? Richt het in met zitzakken en je creëert onmiddellijk een gezellige sfeer. Kies voor pittige kleuren voor je retro of vintage woning. Ga voor strak design in je moderne huis en kies voor een stoere uitvoering voor je industriële woning. Doe gerust wat inspiratie op en loop je huis eens rond. Wedden dat je je ideale zitzak al voor jouw ogen ziet? Gewoon doen dan!