Ben je al een tijd op zoek naar een sauna, maar weet je niet precies waar je deze kan vinden en waar de sauna aan moet voldoen? Dan gaan wij jou hier een handje bij helpen! Een sauna is namelijk geen dagelijkse aankoop, daarom is het belangrijk dat je weet wat je koopt en wat de kwaliteit van de sauna is. Daarnaast is het handig om na te denken over de afmeting en met hoeveel mensen je in de sauna wilt. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel door!

Dit is de partij

Aan jezelf denken kan er vaak doorgeen schieten maar op die momenten moet je niet wachten, maar moet je zelf creëren. De partij die wij hier voor aanraden is Welvaere. Deze partij beschikt over ervaren adviseurs die op elk moment van de dag voor je klaar staan om alle vragen van je te beantwoorden. Wil je een hottub of een sauna eerst fysiek testen of uitproberen? Ook dan staan de adviseurs van Welvaere voor jou klaar en geven ze jou het allerbeste advies.

Het opbouwen is als een Ikea kast

Gelukkig is het assortiment bij Welvaere ruim. Daarnaast is het zelf opbouwen van de sauna of hottub aan de hand van een bouwtekening zeer gemakkelijk. Wij verzekeren jou dat het net zo ontspannend is als een hottub en sauna zelf. Daarom bouwt Welvaere jouw nieuwe hottub of sauna voor een vaste prijs op in je achtertuin. Dit doen ze niet alleen in Nederland, maar ze komen ook in België bij je langs! De monteurs gaan niet eerder weg dan dat jij tevreden bent over de montage. Ben je zelf een beetje technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan kan je er ook voor kiezen om je sauna zelf op te bouwen.

Meer informatie nodig?

Ben jij na het lezen van deze blog overtuigd en wil jij ook lekker kunnen relaxen in een hottub of buitensauna die staat in je eigen achtertuin? Bij Welvaere heb je keuze uit verschillende modellen van de hoogste kwaliteit. Wil je graag meer informatie? Of wil je jouw toekomstige aanwinst eerst testen in de showroom? Neem dan een kijkje op de website van Welvaere of neem telefonisch contact met ze op.