Zwart schakelmateriaal wordt steeds vaker gebruikt in interieurs. Wit schakelmateriaal heeft ondertussen iedereen wel gezien en zwart schakelmateriaal kan een ruimte extra modern laten aanvoelen. Daarnaast is het fijn dat zwart schakelmateriaal niet geel wordt door bijvoorbeeld de licht of intensief gebruik. Het Duitse elektrotechniek bedrijf Jung heeft goed ingespeeld op de zwarte schakelmateriaal trend. De verschillende Jung schakelmateriaal series met zwarte kleur verschillen in design en oppervlakte afwerking. Welke zwart schakelmateriaal serie van Jung past het best bij jou?

Simple, strak en zwart: Jung A550

De zwarte stopcontacten en schakelaars uit de Jung A550 serie zijn stijlvol in hun eenvoud. De zwarte afdekramen en centraaldelen worden gekenmerkt door traditionele rechte lijnen en scherpe hoeken. Op deze manier maakt de zwarte kleur het Jung schakelmateriaal echt bijzonder. Het Jung A550 schakelmateriaal is verkrijgbaar in het zwart met glanzend oppervlak of in het grafietzwart met mat oppervlak. Combineer met de bijpassende zwarte stopcontacten, schakelaars en andere functies uit de Jung A Range serie.

Slank design met LS990 zwart

In tegenstelling met de Jung A550 serie hebben de LS990 zwarte afdekramen geen traditionele afmetingen maar een zeer smalle rand. Dit omlijst en benadrukt de zwarte wandcontactdoos of bedieningselement op een prachtige manier. Het zwarte schakelmateriaal met slanke afdekramen zijn net wat specialer dan de standaard, maar blijft toch tijdloos en geschikt voor elk interieur type. Combineer met de zwarte Jung LS Range functies. Er zijn ook opbouwbakken beschikbaar met de mogelijkheid voor zwart opbouw schakelmateriaal van Jung.

Jung CD500: bijzonder zwart schakelmateriaal

Voor mensen die echt bijzonder zwart schakelmateriaal van Jung willen, kunnen voor de Jung CD500 serie gaan. Deze afdekramen en centraaldelen hebben licht afgeronde hoeken wat het geheel een speels karakter geeft. De zwarte kleur van het glanzende kunststof maakt het schakelmateriaal een echte eye-catcher in een ruimte. Daarnaast is de CD500 zwarte bedieningswip extra uniek en fijn in gebruik door de lichte knik in het midden. Gebruikt de CD Range zwarte centraaldelen met de CD500 afdekramen om het af te maken.

Waar koop ik zwart schakelmateriaal van Jung

Jung is heel selectief in locaties waar hun schakelmateriaal verkocht mag worden, om de kwaliteit van de verkooppunten te waarborgen. Elektrototaalmarkt in een van deze verkopenpunten waar ze een breed assortiment met Jung zwart schakelmateriaal aanbieden. De webshop voor elektro en schakelmateriaal is overzichtelijk en persoon met elektrotechnische kennis staat klaar om jou te helpen.