Ben je op zoek naar een tafel om je eethoek compleet te maken? Wellicht is industriële tafel dan wat voor jou. Tegenwoordig heb je zoveel keus in tafels dat het soms moeilijk is om te kiezen. Daarnaast moet het ook bij je interieur passen. In deze blog vertellen wij je waarom een industriële tafel je eethoek compleet maakt. Daarnaast gaan we verschillende keuzes in industriële tafels bij langs. 

Reden om een industriële tafel aan te schaffen

De nieuwste trend in interieur is de industriële look. Deze look geeft een stoere en robuuste uitstraling. Het is niet zo gek dat deze look erg populair is aangezien deze look bij veel interieur stijlen past. De Industriële tafels herken je aan de combinatie van hout en staal. Je hebt hierin keuze uit verschillende soorten hout.

Naast dat een industriële tafel trendy is, is het onderhoud van de tafel erg eenvoudig. Met de juiste nanocoating en poedercoating, is het onderhoud erg gemakkelijk. Zo kun je met een vochtige doek de tafel schoon maken. Om zo lang mogelijk te genieten van je tafel, is het aangeraden om jaarlijks een nieuwe coating aan te brengen.

Verschillende keuzes in industriële tafels

Er zijn veel verschillende keuzes in industriële tafels. Naast dat de vorm van het meubel in veel maten en vormen te verkrijgen is, is er ook veel keuze in materiaal. Zo kun je kiezen uit verschillende hout soorten: steigerhout, eikenhout en mangohout. Iedere hout soort heeft zijn eigen kenmerken. Ook kun je kiezen om een boomstam tafel aan te schaffen. 

Al deze hout soorten worden gecombineerd met een stalen onderstel. Het staal kun je bewerken met een poedercoating. Hierin heb je keuze uit verschillende kleuren poedercoating. Zo kun je kiezen uit zwart, antraciet en wit. Met al deze keuzes kun jij je industriële tafel geheel naar smaak maken. 

Je kunt ook kiezen voor een betonlook tafel. Hierin wordt beton en staal gecombineerd. Een erg populaire industriële look. Er is dus genoeg keuze om uit te kiezen. Wacht niet langer en maak je eethoek compleet met een industriële tafel.