Zoek je een krabpaal voor jouw raskat, grote kat of actieve kat? Dan heb je meer nodig dan een klassieke krabpaal. Kies altijd voor een krabpaal XXL. Want zo’n groot en luxe krabmeubel heeft alles wat jouw kat nodig heeft.

De beste krabpaal voor grote of actieve katten en raskatten

Als je een echt goede krabpaal wilt kopen, is het belangrijk om naar het karakter van je kat te kijken. En naar zijn of haar behoeftes. Want pas als je weet wat je kat nodig heeft, koop je een krabpaal waar hij of zij heel veel – en lang – plezier van heeft.

Feit: elke kat heeft een krabpaal nodig

Alle katten moeten elke dag ergens aan kunnen krabben. Want daarmee verzorgen ze hun nagels, houden ze hun spieren gezond en soepel en markeren ze hun territorium – ergens aan krabben hoort dus bij hun natuurlijke gedrag. En daarom is het belangrijk dat je altijd een geschikte krabpaal in huis hebt.

Welke krabpaal is geschikt voor jouw kat?

Een geschikte krabpaal past bij het karakter en de behoeftes van je kat. Een kitten heeft bijvoorbeeld een kleine en veilige krabpaal nodig. En een wat oudere kat maak je heel blij met een goed bereikbare krabpaal.

Krabpaal XXL voor grote en actieve katten en raskatten

Maar raskatten zoals een Maine Coon, Ragdoll, Savannah of Noorse Boskat hebben een krabpaal XXL nodig. ­Want deze katten – en actieve en grote katten – maak je supergelukkig met een grote en stabiele krabpaal die in ál hun behoeftes voorziet.

Maine Coon op XXL krabpaal

Wat is een krabpaal XXL?

Een XXL krabpaal is speciaal ontworpen voor grote en actieve katten en raskatten – het zijn krabmeubels van extra sterke en zware kwaliteit. En bij het ontwerp van deze krabpalen is met elke natuurlijke behoefte van katten rekening gehouden – ze kunnen er veilig in klimmen, spelen en slapen. En natuurlijk heerlijk aan krabben.

Maar hoe herken je zo’n krabpaal?

KRABPAAL XXL – DE 5 BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  1.       De bodemplaten zijn extra dik – een XXL krabpaal kan dus nooit omvallen
  2.       De krabstammen zijn hoog en extra dik – je kat kan er eindeloos in klimmen en aan krabben
  3.       De loungemanden en slaaphuisjes zijn royaal – katten van elk formaat kunnen er uitgebreid in relaxen
  4.       De hangmatten zijn ook groot en de stof ervan is doorgestikt – dus ook zware katten kunnen er       onbezorgd in slapen
  5.       De pluche is van extra sterke kwaliteit – dat is slijtvast en kan prima tegen een stootje

Meer dan één kat in huis? Kies dan ook voor een krabpaal XXL

Alles aan XXL krabpalen is ruim, hoog, sterk en groot – de loungemanden, de krabstammen, de bodemplaten en de hangmatten. Dus ook als je meerdere katten in huis hebt is een XXL krabpaal de allerbeste keuze.

Leuk! XXL krabpalen hebben altijd veel verschillende slaapplekjes – soms wel zestien! Er is dus altijd genoeg slaapplek voor al je tijgers.

Advies over XXL krabpalen

Als je een krabpaal koopt voor je kat, wil je natuurlijk wel meteen de beste kopen. Lukt het je niet om zelf een keuze te maken? Of wil je graag advies van een echte krabpalenspecialist? Bel of e-mail dan gewoon even naar Petrebels. Want zij kunnen je alles over XXL krabpalen vertellen!