Het houdt niet op in Sanitairland. Hotbath Gal is dé nieuwe spruit in de sanitaire wereld. Hotbath noemt deze lijn ‘het meisje onder de jongens’. In deze nieuwe lijn vind je producten die je badkamer pimpen, en dit in diverse categorieën: kranen, toiletten, wastafels, spiegels en accessoires. Maar wat is nu precies zo nieuw aan Hotbath Gal? Want inderdaad, dit soort producten bestaat al decennia lang. En hoe kun je je als producent nog profileren of onderscheiden ten opzichte van andere merken? Lees hieronder wat er zo bijzonder is aan Hotbath Gal.

Wat is er zo nieuw aan Hotbath Gal?

Dit label gaat voor een ongeziene combinatie tussen kwaliteit en techniek. En daarbij komt ook het design voldoende aan bod. Wij vonden bij BadkamerXXL dat er bij het maken van de Hotbath Gal producten een unieke techniek wordt gebruikt, de PVD. Door middel van Physical Vapor Deposition wordt een coating aangebracht die enorm veel sterker is dan chroom dat galvanisch is aangebracht. De coating glanst op zijn minst even mooi als chroom. Wil je eerder kleuren in plaats van chroom? Dan garandeert Hotbath Gal eveneens een topkwaliteit dankzij deze PVD. De kleuren kleuren veel langer hun oorspronkelijke uitstraling behouden.
En wat denk je bijvoorbeeld van de SmoothControl waardoor je kranen nog soepeler open en dicht gaan? Het is slechts een voorbeeld, maar toch een zeer belangrijk voorbeeld, dat aantoont dat Hotbath Gal boordevol nieuwe technologieën zit.
Naast deze nieuwe technologieën gaan ze ook voor nieuwe, hippe, trendy design.

Design gaat hand in hand met kwaliteit

Voor de Hotbath Gal lijn werkten een groot aantal designers en technische specialisten samen. Het resultaat is verbluffend. Bij Hotbath Gal vind je nieuwigheden die getuigen van originaliteit en innovatie. Zo bieden zij bijvoorbeeld talloze rozetten aan om tot een perfecte afwerking te komen. Er is bij Hotbath Gal een enorme keuze aan kleuren en afmetingen. Denk bijvoorbeeld aan uitvoeringen in chroom, messing, nikkel, gunmetal of mat zwart. Door je hele badkamer te pimpen met Hotbath Gal krijg je plots een nieuwe look, een nieuwe boost en daarmee ook.... een nieuwe badkamer. Details zijn belangrijk en daar gaat Hotbath Gal ook voor. Het totaalplaatje moet kloppen, geen enkel deel van je badkamer wordt overgeslagen.

Je eigen stijl kiezen

Modern, hedendaags, organisch, stoer of minimalistisch... voor elke stijl is er een gepaste oplossing bij Hotbath Gal. Vormgeving en kleur, je kiest gewoon je eigen stijl.