Ga je verhuizen in of om Amsterdam of moet je het huis van je ouders in Amsterdam leegmaken omdat zij naar een serviceflat gaan? Je kunt uiteraard alles via de trap verplaatsen of met touwen door het venster naar beneden of naar boven halen. Maar veilig en makkelijk kun je dit niet noemen! Een verhuislift huren is helemaal niet zo duur en maakt de sjouwklus een heel stuk aangenamer.

Hoe ga je te werk om een verhuislift te huren?

Als je een verhuisservice Amsterdam wil inschakelen, bekijk je eerst zelf de situatie en je maakt een schatting. Over hoeveel gaat het precies: afmetingen, volumes, etc. In welke buurt van Amsterdam gaat de verhuizing door en gaat het om een verhuizing van of naar een gelijkvloers of van of naar een verdieping? Wil je zelf de spullen inpakken of heb je hiervoor geen tijd of misschien ook niet echt zin? Dan kun je het aan de verhuizers overlaten. Misschien heb je zelf wel genoeg te doen met het in orde maken van papierwerk en het inrichten van je nieuwe stek. Jij kiest met andere woorden zelf in hoeverre je de verhuisdienst inschakelt.

Daarna vraag je een offerte aan. In functie van jouw vraag wordt er door de verhuurder van de verhuislift bepaald welk type verhuislift je precies nodig zult hebben. Er bestaan verhuisliften in verschillende hoogtes of met een extra breed verhuisplatform bijvoorbeeld.

Snel en veilig werken, je goederen optimaal beschermd

Het verhuizen zelf gebeurt snel en efficiënt. De verhuislift wordt op de vooropgestelde dag opgesteld en onmiddellijk na de verhuizing terug weggehaald. Zo zal de buurt een minimum aan last ondervinden van jouw verhuis. En wat nog meer is: als er bij de verhuizing beschadigingen optreden door toedoen van de verhuisdienst, dan zijn zij verantwoordelijk.

Verhuizen, meer dan alleen een verhuislift huren

Misschien wil jij enkel een verhuislift huren. Maar misschien wil jij ook dat je het nodige verhuismateriaal ter beschikking krijgt. Denk bijvoorbeeld aan verhuisdekens, steekwagens of beschermmateriaal voor jouw meubels en andere spullen. Misschien wil je ook sjouwhulp of wil je het huis dat je verlaat ook nog laten leegruimen en poetsen? Het kan allemaal in één enkele beweging. Vraag raad aan de verhuurder van de verhuislift. Zij zijn specialist en hebben vele jaren ervaring. Zoals in vele gevallen, geldt hier ook 'begin er niet zelf aan maar gebruik de ervaring van specialisten'. Wij wensen jou alvast een vlekkeloze en aangename verhuizing toe!