Overweeg je een jacuzzi op je dakterras te nemen maar maak je je zorgen over de installatie? Geen zorgen! Bij Serena Spa kies je een jacuzzi voor op je dakterras, zowel de inbouw als de ombouw en kun je die jacuzzi laten plaatsen. Het grote voordeel is dat de jacuzzi’s op Nederlandse bodem geproduceerd worden met materialen uit de buurt. En de maker van de jacuzzi is ook degene die hem komt installeren. Zo heb je garantie dat iemand precies weet wat hij of zij aan het doen is. En ook als je vragen hebt, kun je bij deze persoon weer terecht.

Kies jouw jacuzzi

Een Serena Spa jacuzzi op dakterras laten plaatsen begint bij het kiezen van een jacuzzi. Het eerste wat belangrijk is, is de inbouw. Wil je een ronde of juist vierkante jacuzzi? En hoeveel mensen wil je dat er in de jacuzzi kunnen? Dat is bepalend voor welke jacuzzi je kiest. Daarna kun je nadenken over de buitenkant. Er zijn vier tinten cederhout beschikbaar. Dit zijn naturel, rood, greywash en whitewash. Zo is er voor iedere buitenruimte een jacuzzi die bijpassend is. Tussen de ombouw en de inbouw zit een goede laag schuimisolatie om je water warm te houden zonder energie te verbruiken.

Details

Wil je een jacuzzi op je dakterras maar wel in een andere kleur? Dan kun je dit bij Serena Spa overleggen. Je kiest voor je jacuzzi laten plaatsen, dus daar eisen aan stellen is natuurlijk niet gek. Je kunt ook nog verschillende accessoires bijkopen, zoals een trapje om de jacuzzi op het dakterras in te komen. Bedenk je voor een jacuzzi op het dakterras wel dat je dakterras het gewicht van de jacuzzi met water en mensen moet kunnen dragen.