Heb je nét een nieuw huis gekocht en ben je nog op zoek naar passende woonaccessoires? Of is jouw huis toe aan een make-over? Wij helpen je graag verder! In deze blog lees je meer over de woontrends die op dit moment spelen. Ook geven wij een aantal suggesties van de woonaccessoires die écht niet kunnen ontbreken in jouw nieuwe interieur.

Welke woonstijl past bij jou?

Er is hierin geen goed of fout, want iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeur voor een woonstijl. Gelukkig zijn er zoveel verschillende soorten woonstijlen, er is voor iedereen wel wat wils! Door een woonstijl te kiezen, maak je het voor jezelf makkelijker om een interieur bij elkaar te zoeken. Woonaccessoires worden namelijk vaak per stijl gecategoriseerd. Super handig! Een aantal stijlen van kare.nl die je op dit moment in veel huizen terugziet zijn:

  • Modern pop. Deze stijl maakt een feestje van jouw interieur door gebruik te maken van unieke vormen en felle kleuren. 
  • White marble. Marble behoort tot een interieurtrend die sinds 2021 helemaal hip is. Het marmer kleuraccent wordt vaak met wit gecombineerd voor een strakke en elegante uitstraling.
  • Cocktail blush. Dit is een stijl waarbij veel gebruik wordt gemaakt van accessoires in warme kleuren of aardetinten. Om deze stijl nét wat spannender te maken kun je zelf een accentkleur toevoegen of gebruik maken van verschillende donkere materialen.
  • Metropolis. Een stijl met veel glamour. Ben je een fan van een modern interieur met hier en daar wat chique elementen? Dan past deze stijl goed bij jou.

Keuzestress

Sommige huizen hebben een strak interieur waarin je vaak maar één stijl kunt herkennen, terwijl andere huizen een combinatie hebben van verschillende stijlen. Kies je voor verschillende woonstijlen? Dan kan dat voor een spannend of verrassend effect zorgen wanneer je de juiste combinatie maakt. Voel je dus niet beperkt in het kiezen van slechts één stijl! Het combineren van verschillende stijlen maakt het interieur juist persoonlijk. Door je intuïtie te volgen creëer je een interieur waarin je jouw levensstijl en interesses laat zien. Mocht je toch wat inspiratie kunnen gebruiken: tegenwoordig wordt er veel geëxperimenteerd met lampen en beeldjes in de vorm van dieren. Ook grote lampen zijn populair en worden vaak als blikvanger gebruikt. Ben je nog op zoek naar wat extra kleur in huis? Dan kan dat met een opvallend kleed of een kleurrijke stoel.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor de inrichting van jouw interieur? Neem dan zeker eens een kijkje op https://kare.nl/. Op deze website lees je meer over de woonstijlen en trends die in deze blog worden besproken.