Dit zijn de nieuwste trends voor de kinderkamer

Ga jij binnenkort de kinderkamer opnieuw inrichten en ben je benieuwd wat de nieuwste trends op het gebied van kinderkamers zijn? Op dit moment zijn er vele leuke trends voor de kinderkamer. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van natuurlijke materialen en de bloementrend. Zo kun je onder andere bij by MM store deze trends in veelvoud terugvinden. Wij zochten uit wat de nieuwste trends voor de kinderkamer zijn en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek onze selectie!

Bohemian

Wil je een kinderkamer die helemaal on trend is, dan is het zeker aan te raden om deze in bohemian stijl aan te kleden. Bij de bohemian kinderkamer wordt er gebruik gemaakt van diverse patronen en kleuren die zorgen voor een vrolijk en nonchalant geheel. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en zachte items.

Bloemen

Ook bloemen worden veel gezien in de kinderkamer. En dat is niet zonder reden, want bloemen zorgen voor een extra vrolijke sfeer. Door slechts een paar aanpassingen in de kinderkamer aan te brengen, kun je deze trend al toepassen. Zo kun je bijvoorbeeld een mooi bloemenbehang kiezen voor de muren, muurstickers van bloemen op de muur plakken of een zacht vloerkleed met bloemen op de vloer leggen. Zowel rood, roze en groen zijn perfecte kleuren voor deze trend. Ook aardetinten zie je veel terugkomen in de bloementrend.

Dieren

Ook dieren zijn een echte trend in de kinderkamer. Er gaat niets boven een spannend behang met jungledieren en jungle knuffels. Ga voor een stoer jongensbed met een jungle dekbedovertrek. Dieren zijn trouwens ook erg leuk voor in een stoere meisjeskamer. Bekijk eens online welke accessoires van dieren er zoal zijn en creëer een gave dierenkamer voor je kind.

Natuurlijke materialen

Een trend die je veel terugziet in kinderkamers van nu is het gebruik van natuurlijke materialen. Je kunt hierbij denken aan hout, rotan, webbing en sisal. Deze materialen zijn ook prima te combineren. Met natuurlijke materialen kun je jouw kinderkamer een warme uitstraling geven en voorzie je deze van een uniek karakter. Je kunt natuurlijke materialen ook perfect combineren met witte meubels en zwarte meubels. Koop bijvoorbeeld een kledingkast van rotan en combineer dit met een wit bedje. Wil jij ook de nieuwste trends op het gebied van kinderkamers in huis halen? Shop dan meteen deze leuke trends online!