Een spa of hottub is een unieke toevoeging aan je tuin en woning. Je kan er jarenlang plezier van hebben en dat bovendien ook nog eens het hele jaar door. Een spa kan je delen met het hele gezin. Je kan als koppen genieten van een romantische avond onder jullie twee. En met je kinderen kan je genieten van waterpret bij warm weer. Ook samen met vrienden is het geweldig om een avondje te relaxen in de hottub met een drankje en een hapje. De duurzame Unibody hottubs en spa’s zijn daarvoor de beste aankopen. Ze bestaan uit het beste materiaal en gaan jarenlang mee.

Het hoogste comfort en het meeste gemak

Een Unibody spa beschikt over heel wat comfort waar je van kan genieten. Je kan het aanbod volledig bekijken op de website van Out at Home. Er bestaan verschillende groottes van spa’s. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een spa met vier zitplaatsen of met twee ligplaatsen. Of als je graag een grotere hottub wenst, kan je gaan voor een bubbelbad voor zes tot zeven personen. Jij kiest alles naargelang jouw wens. Elke plaats maakt gebruik van verstelbare jets als rugmassage. Je kan zelf helemaal aanpassen met welke intensiteit je deze massage wenst. Daarbij kan je ook gaan voor een gezellige waterval of leuke LED lichten. Luxe op en top!

Een luxe spa aan een aantrekkelijke prijs

Al de luxe van een Unibody spa kan je laten denken dat dit heel duur is om aan te kopen. Maar dat klopt niet helemaal. De bubbelbaden zijn gemaakt van kunststof en worden verkocht aan een zeer aantrekkelijke prijs. Je betaalt één keer je spa en je hebt jarenlang plezier. Of je dus een groot of kleiner budget hebt, je zal er zeker in willen investeren. Het is geen verloren geld aangezien je er elke dag, ook op koude dagen, van kan genieten. Elk bubbelbad verbruikt zo weinig mogelijk energie aan zoveel mogelijk luxe.

En ook onze mooie planeet zal je bedanken!

Niet alleen jij, je gezin en je vrienden zullen blij zijn met jouw aankoop. Ook onze mooie planeet zal je erg dankbaar zijn. Tegenover een opblaasbare spa wordt er bij deze hottub geen gebruik gemaakt van plastic, maar wel van kunststof. En tegenover een echte luxe spa vraagt deze hottub minder energie om te produceren en te onderhouden. Alle Unibody spa’s zijn energiezuinig. Goed voor de planeet én voor jouw portemonnee.