We willen allemaal een mooie inrichting, maar dit is niet altijd budgetvriendelijk. Wil je letten op je budget, dan is het vaak een hele zoektocht. Het ziet er dan ook al snel goedkoop uit, of je voelt je er niet comfortabel op. Designmeubelen zijn heel mooi en passen in iedere inrichting, bovendien zijn ze ook van zeer degelijke kwaliteit. Maar dan zie je het prijskaartje en wil je snel wegvluchten, waarom zijn mooie dingen zo duur?

Dit is nu dus verleden tijd!

Jarenlang zijn designmeubelen een groot onderdeel van de prijzige markt geweest. Mensen met een goed gevulde bankrekening konden dit probleemloos betalen, maar het gemiddelde gezin kon zich dit niet permitteren. Dit is natuurlijk erg spijtig, aangezien deze meubelen vaak niet zo duur hoeven te zijn. En we dachten daar nu eindelijk eens verandering in te brengen, en zo zijn wij gestart met designseats.com, om een nieuw tijdperk te starten waarin mooi niet duur hoeft te zijn.

Is duur altijd beter?

Designmeubelen zijn vaak erg prijzig, niet enkel en alleen vanwege de kwaliteit, maar hoofdzakelijk ook omwille van de naam van de ontwerper. Maar dit wil niet altijd zeggen dat de kwaliteit zo hoog zit als de prijs. Bij www.designseats.com denken wij hier heel anders over, wij willen de kwaliteit van deze designmeubels combineren met een betaalbaar concept. We vinden dat iedereen recht heeft op een mooie inrichting, zonder zich blauw te betalen.

Bij ons kun je terecht voor design stoelen aan een scherpe prijs . Ons aanbod bestaat uit designs van klassieke ontwerpers, doch comfortabel, betaalbaar en natuurlijk voor ieder wat wils. Dankzij de ruime keuze en het tijdloze design, vind je de perfecte stoel voor elk huishouden. Wil je het graag klassiek of modern? Kleurrijk of subtiel? Of alleen een bureaustoel? Bij ons vind je dat allemaal door een klik van je muis. Via onze website kun je in een handomdraai de stoel kiezen die je mooi vind, de kleur selecteren en veilig betalen. Allemaal in een kwestie van minuten, én je bespaart je een rit naar de winkel. Wat wil je nog meer eigenlijk?

Maar natuurlijk vraag je je af, voor een lagere prijs is de kwaliteit niet minder? En daarop hebben we een duidelijk antwoord. Bij ons betaal je de stoel, en niet de ontwerper. Met natuurlijk een vollere portemonnee als resultaat, en niettemin een prachtige inrichting van je eetkamer, bureau, kinderkamer en noem maar op. Wij staan zo achter ons concept, dat we je er zeker ook op willen wijzen, dat je 14 dagen bedenktijd hebt. Ingaand van het moment dat de stoel door jou (of namens jou) ontvangen is. Zo loop je ook geen risico dat je slechte kwaliteit krijgt, en er niets meer aan kan veranderen. Jij hebt toch ook hard moeten werken voor je geld? Daarom bieden wij jou kwaliteit, met oog op een esthetisch design.

Aarzel niet!

Hebben we je interesse gewekt? Laat je overtuigen door onze website vrijblijvend te bezoeken. Zo heb je een idee wat we allemaal aanbieden, en dat de prijs dik in orde is! Bezoek onze website vandaag nog www.designseats.com/nl/ en laat je overspoelen door de wondere wereld van betaalbaar design, en misschien heb jij binnenkort wel de inrichting van je dromen gevonden!