Hoewel voor de meeste mensen dat vakantiegevoel begint zodra ze het vliegtuig instappen, begint de voorbereiding van de vakantie bij het inpakken van je koffer. Sommigen hebben al weken van tevoren hun koffer al klaar bij de deur staan, terwijl anderen 2 uur voor vertrek beginnen met inpakken. Om er zeker van te zijn dat je niks vergeet mee te nemen, kun je van tevoren een lijstje maken met de dingen die je mee moet nemen op reis. In deze blog hebben wij 5 dingen die je niet moet vergeten mee te nemen op vakantie!

Een camera

Wanneer je op vakantie gaat naar een ander land, wil je natuurlijk zoveel mogelijke foto’s kunnen maken van alle mooie en gave dingen die je zult zien tijdens je reis. Tegenwoordig kun je hele mooie foto’s maken met je telefoon, maar met een gopro bijvoorbeeld of een camera kun je foto’s maken met een veel betere kwaliteit. Een gopro is waterdicht, waardoor je deze tijdens het snorkelen gewoon mee kunt nemen en de onderwaterwereld vast kunt leggen voor de mooie herinneringen!

Zonnebrandcrème

Zonnebrandcrème is één van de belangrijkste dingen die je meeneemt op vakantie, vooral als je naar de zon gaat. Door de zon verbranden is absoluut geen pretje en kan zelfs gevaarlijk voor jouw gezondheid zijn wanneer je dit te vaak laat gebeuren. Smeer je daarom altijd goed in voordat je de deur uitgaat, het liefst met factor 50+ zodat je zeker bent dat je goed beschermd bent tegen de zonnestralen.

Een speaker

Wanneer je lekker op het strand bent of bij het zwembad aan het chillen bent, is het lekker om een achtergrondmuziekje te hebben. Daarom vinden wij dat een speaker een must-have artikel is voor tijdens je vakantie. Tegenwoordig bestaan er waterdichte speakers, zodat deze niet kapot gaat in het geval dat deze nat wordt. Erg handig! Ben je toevallig op zoek naar een nieuwe speaker? Bekijk het assortiment van bluetooth versterkers bij MaxTotaal voor een leuk prijsje!

Verzekeringspas

We gaan er niet vanuit dat je deze nodig zult hebben op vakantie, maar het kan geen kwaad om deze mee te nemen. Ongeluk zit namelijk in een klein hoekje en medische zorg in het buitenland kan soms heel erg prijzig zijn. Je kunt er ook voor kiezen om een extra reisverzekering bij te nemen, om er zeker van te zijn dat je verzekerd bent tegen diefstal bijvoorbeeld.

Slippers

Hoewel iedereen op vakantie slippers gebruikt, zijn deze één van de meest vergeten spullenwanneer je op vakantie gaat. Ook al ga je op vakantie naar de bergen, is het altijd handig om een paar slippers in je koffer te hebben voor wanneer je naar de wc moet bijvoorbeeld!