Binnendeuren maken of breken je interieur. Er zijn veel verschillende binnendeuren. Ieder ander interieur kan weer een andere deur in. Gelukkig is er voor iedereen genoeg keuze, en kan hij of zij eindeloos variëren in deuren. Alle deuren verschillen in kwaliteit, stijl en natuurlijk prijs. Je kunt er ook voor kiezen om de deuren al afgelakt te laten plaatsen. Dat is heel fijn, want stel je hebt 15 deuren in huis, en je moet die allemaal zelf aflakken, dan ben je wel even bezig. Ik ga hier onder meer vertellen over de zes mooiste binnendeuren. Wil je zelf graag op zoek gaan en informatie inwinnen? Sleiderink Bouwmaterialen in Denekamp heeft een groot, breed assortiment met binnendeuren.

Stalen binnendeur met glas

Stalen of terwijl industriële binnendeuren sluiten perfect aan op dé trend van het moment. Het industrieel wonen is nog steeds een van de populairste stijlen om thuis toe te passen. Een industrieel interieur kenmerkt zich door robuuste materialen en een minimalistische stijl. Een groot voordeel van een stalen deur met glas is natuurlijk dat je er doorheen kunt kijken en er meer licht binnenvalt. En dat zorgt er weer voor dat de ruimtes groter lijken.

Binnendeur met glas-in-lood

De glas-in-lood binnendeuren geven een sierlijke uitstraling aan jouw interieur. Glas-in-lood ruiten zijn van alle tijden en zijn in het verleden gebruikt om grote ramen te kunnen maken. Glas kon niet in grote afmetingen gemaakt worden, maar door het aan elkaar te maken met lood, was het mogelijk veel licht in gebouwen te krijgen. Het grote voordeel van glas-in-lood ruiten is de mogelijkheid tot variëren in kleur en glassoort.

Cottage binnendeur

Cottage deuren zijn prachtige deuren die op meerdere manieren toegepast kunnen worden. De deuren komen volledig tot hun recht als schuifdeur. Echter kun je de deuren uiteraard ook gewoon als een standaard draaideur gebruiken in combinatie met geschikte scharnieren.

Binnendeur met echt eikenhout fineer

Of je nou een modern of traditioneel huis bouwt, eiken deuren zijn altijd goed. Ze zijn gemaakt van eiken panelen die erg stevig en sterk zijn. In vergelijking met ander hout dat wordt gebruikt om houten deuren te maken, heeft eikenhout een veel langere levensduur. Je kunt de eiken deuren gebruiken als buiten- en binnendeur. Daarnaast zijn eiken deuren zeer stevig en veilig. Omdat eik een hardhout is, is het zeer slijtvast en bestand tegen barre weersomstandigheden.

Houten look-a-like van een stalen deur

houten deuren met een staal look zijn bijna niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. De robuuste, maar tegelijk ook elegante stijl maakt deze staallook deuren heel geliefd. Een houten stalen deur is – vaak ongemerkt - een heel aanwezig voorwerp in de woonkamer of op kantoor. Niet alleen door de omvang, maar vooral ook vanwege het design. In één klap maakt deze deur uw kamer veel moderner. Een echte eyecatcher dus.

Schuifdeur van mat-glas

Schuifdeuren bieden een geweldige mogelijkheid om iets extra’s toe te voegen aan een interieur. Het is een mooi systeem om verschillende ruimtes te scheiden en ruimte te besparen. Met name voor kleinere ruimtes is een schuifdeur heel geschikt, en dan al helemaal met glas! Hierdoor lijken de kleine ruimtes dan toch nog groot.