Ben je het zat om dag in dag uit naar hetzelfde interieur te kijken? Dan wordt het tijd om je woonruimte een frisse wind te geven. Door het vervangen van een paar meubels kun je een wereld van verschil maken in je interieur. Je hoeft écht niet je hele inboedel te vervangen. Een paar mooie items zijn voldoende om je hele interieur een ander aanzicht te geven.

Een vitrinekast als eyecatcher

Een vitrinekast kan als eyecatcher in je woonruimte dienen. Het is een mooie manier om je persoonlijke spullen te laten zien en de ruimte op een elegante manier in te richten. Het is belangrijk om te kiezen voor een vitrinekast die past bij de stijl van je interieur. Zo kun je kiezen voor een moderne, strakke kast of juist voor een klassiek, antiek exemplaar. Let er bij het kiezen van een vitrinekast ook op dat deze niet te groot is voor de ruimte waarin deze geplaatst wordt. Wil je een vitrinekast kopen? Dan kun je dat gewoon online doen. Weet je nog niet precies wat je wilt? Bezoek dan één van de 9 winkels van Woonexpress en doe inspiratie op!

Een tv meubel voor meer sfeer

Een tv meubel kan de sfeer in je woonruimte verhogen. Een tv meubel kopen dat past bij de stijl van je interieur kan je woonruimte een rustgevend en harmonieus gevoel geven. Het is belangrijk om bij de keuze van een tv meubel te letten op de grootte en de hoogte van de kast. Een te groot meubel kan de ruimte kleiner laten lijken en een te laag meubel kan zorgen voor nekklachten. Overweeg ook een tv meubel met extra opbergruimte voor bijvoorbeeld dvd's en spelletjes.

Mooie nieuwe lampen voor de perfecte sfeer

Het gebruik van mooie nieuwe lampen kan een groot verschil maken in de sfeer van je woonruimte. Verlichting kan de uitstraling van de kamer versterken en accenten leggen op bepaalde elementen. Zo kan een lamp gericht op een kunstwerk bijvoorbeeld de aandacht hierop vestigen. Bij het kiezen van nieuwe lampen is het belangrijk om rekening te houden met de kleur van de kamer en de stijl van je interieur. Zo kun je kiezen voor een klassieke kroonluchter in een antiek interieur, of juist voor een moderne lamp in een strak interieur.