Bij de aankoop van een nieuwbouwhuis in casco staat, heb je de vrijheid om zelf de inrichting te bepalen. Dit biedt talloze mogelijkheden om jouw droomhuis te realiseren. Tegelijkertijd brengt het ook uitdagingen met zich mee, zoals het aanschaffen van een nieuwe keuken en badkamer. 

Creëer een oase van rust

De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in huis, waar je dagelijks tijd doorbrengt. Bij Grando Badkamers Hoorn vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige badkamerproducten, van sanitair tot tegels en accessoires. Met hun expertise en ervaring kunnen ze je helpen bij het realiseren van jouw droombadkamer. Of je nu houdt van een moderne, minimalistische stijl of juist een klassieke, tijdloze uitstraling wilt creëren, Grando Badkamers Hoorn heeft voor ieder wat wils. Met kwalitatieve materialen en innovatieve ontwerpen zorgen ze voor een badkamer waarin je heerlijk kunt ontspannen.

De keuken van jouw dromen

Een keuken is het hart van het huis, waar je samenkomt om te koken, te eten en te genieten van gezellige momenten met familie en vrienden. Bij Grando Keukens Hoorn vind je een ruime selectie keukens in diverse stijlen, van strak modern tot warm en landelijk. Met behulp van het ervaren team van ontwerpers kun je een keuken op maat laten maken die perfect past bij jouw wensen en behoeften. Van keukenkastjes en werkbladen tot apparatuur en verlichting, ze bieden een complete oplossing voor het realiseren van jouw ideale keuken.

Een persoonlijke aanpak en deskundig advies

Bij Grando Hoorn staan ze bekend om hun persoonlijke aanpak en deskundig advies. Het team van professionals luistert naar jouw wensen, geeft suggesties en denkt met je mee om tot het beste resultaat te komen. Ze begrijpen dat een nieuwbouwhuis kopen en inrichten een spannende en belangrijke stap is, en daarom begeleiden ze je gedurende het hele proces. Vanaf het ontwerp tot aan de installatie, kun je rekenen op hun expertise.

Kwaliteit en service staan voorop

Grando Hoorn hecht veel waarde aan kwaliteit en service. Ze werken alleen met gerenommeerde merken en leveranciers, zodat je kunt vertrouwen op duurzame en hoogwaardige producten. Daarnaast bieden ze uitstekende service, zowel tijdens het aankoopproces als na de installatie. Ze streven ernaar om aan al jouw wensen te voldoen en zorgen ervoor dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Inspiratie opdoen in de showrooms

Om je te helpen bij het maken van keuzes en om inspiratie op te doen, vind je bij Grando Hoorn prachtige showrooms. Hier kun je de verschillende stijlen, materialen en mogelijkheden in het echt ervaren. Je kunt rondlopen en ideeën opdoen voor jouw eigen badkamer en keuken. Bovendien staan de medewerkers klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen en zeker zijn van jouw keuze.

Maatwerk en installatie

Bij Grando Hoorn begrijpen ze dat elk huis uniek is en dat maatwerk essentieel is om jouw droomhuis te realiseren. Daarom bieden ze op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke situatie en voorkeuren. Of het nu gaat om een kleine badkamer of een grote open keuken, het team van professionals zorgt voor een ontwerp en installatie die volledig aan jouw verwachtingen voldoet.