Heeft u dit voorjaar ook al maximaal van uw tuin genoten, maar is uw tuin nog niet helemaal zoals u het wilt voor de zomer? Woont u in de regio Eindhoven en ziet u het niet echt ziet zitten om uw tuin grondig onder handen te nemen? Dan kunt u beroep doen op een tuinman in regio Eindhoven.

Uw tuin zomerklaar zoals u dit wilt

U bepaalt zelf hoeveel aandacht uw tuin nodig heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld uw tuin laten aanleggen en zelf uw eigen ontwerp realiseren. Of wilt u uw tuin een grondige opknapbeurt geven of is er enkel wat snoeiwerk nodig? U kiest zelf wat er in uw tuin dient te gebeuren. Zowel voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud kunt u op een professionele firma rekenen. Tuinpaden aanleggen of een vijver, zwemvijver of zwembad installeren zijn vrij grote werken die u misschien graag door een professionele firma laat uitvoeren. Wilt u het zichzelf makkelijk maken en kiest u voor kunstgras? Of bent u het beu om uw planten of uw gazon altijd te moeten gieten bij droog weer en denkt u aan een systeem van beregening? Of denkt u er al zo lang aan om een pergola, een veranda of een schutting te plaatsen? Vragen uw kinderen al zo lang naar dat tuinhuis om in te spelen maar weet u niet goed hoe dit aan te pakken? Ook dit kunt u in handen geven van een hovenier. En misschien vindt u de tijd niet om zelf te snoeien, gras te maaien of te harken? Laat gewoon iemand komen die dit regelmatig voor u doet.

Een tuinman biedt heel wat voordelen

Een professionele tuinman werkt snel zodat u minimaal gehinderd wordt door de werkzaamheden. Uw tuin wordt regelmatig onderhouden en er worden geen overbodige werken gedaan. Op die manier hoeft u er zelf nooit aan te denken. Het Hoveniersbedrijf Eindhoven heeft 35 jaar ervaring en werkt uitsluitend met goed opgeleide medewerkers. Door de professionele aanpak zit u altijd in een prachtige tuin. Als u zelf een gedeelte van de aanleg of het onderhoud op zich neemt, krijgt u professionele raad. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld vertellen welke beplanting u best kiest, welke verharding het beste is voor uw tuinpaden, welke verlichting u kunt kiezen, hoe vaak u moet snoeien en dergelijke meer.

Klaar voor de zomer?

Ga met het hele gezin of met vrienden eens rustig uw tuin rond en maak een lijstje van alles wat u nog zou willen doen voordat de zomer aanbreekt. Contacteer ons en wij bekijken samen met u wat uw tuin nodig heeft. Er wordt altijd op maat gewerkt en uw eigen inbreng is cruciaal. U zult versteld staan hoeveel er in uw tuin kan gerealiseerd worden binnen uw budget. Wij zorgen er ook altijd voor dat u zo lang mogelijk van uw tuin kunt genieten. Maak van uw tuin een gezellige plek waar u graag vertoeft. Deze zomer wordt uw tuin een tweede woonkamer!