Als je je stoelen regelmatig verschuift dan krijg je onvermijdelijk beschadigingen. Je stoelpoten lijden onder het veelvuldig verplaatsen. Maar ook je vloer vertoont na een tijd krassen of zelfs grote slijtageplekken. Of je nu een harde vloer in tegels of een zachtere vloer in parket of laminaat hebt, deze slijtage krijg je zelden of helemaal niet meer uit je vloer. Een goede bescherming in de vorm van stoelpootdoppen is daarom een must.

 

Geef je stoelen de nodige aandacht

Je kunt de poten van je stoelen eenvoudig beschermen met rubberdoppen. Ze zijn super makkelijk aan te brengen. Je schuift ze eenvoudig over je stoelpoot heen. Zelfs als er nog oude versleten dopjes aan de poten hangen, kun je je nieuwe doppen er gewoon over schuiven. De doppen zijn oersterk, ze gaan heel lang mee en daardoor verhoog je de levensduur van je stoelen en je vloer aanzienlijk.

 

Bescherm je stoelen zowel binnen als buiten

De rubberdoppen van zware kwaliteit die je bijvoorbeeld bij Vloerglijders.nl vindt, zijn geschikt voor binnen en buiten. Voor je stoelen op je houten vlonder zijn deze doppen ideaal om je mooie hout te beschermen. Deze doppen zijn ook uiterst geschikt voor als je je stoelen op gras of op een ondergrond van aarde plaatst. Zeker bij buispoten voorkomen de doppen dat je stoelen wegzakken in de ondergrond. Als je ze voor buiten gebruikt, hoef je ze slechts regelmatig schoon te maken en ze zijn terug als nieuw.

 

Stoelpootdoppen passen bij elk interieur

Zwarte rubberen stoelpootdoppen passen bij elk interieur. Of je nu een strak modern huis, een landelijke woning, een vintage of industrieel interieur hebt, de rubberdoppen zijn vrij discreet en passen in elke omgeving. Ze bestaan in kleine afmetingen voor bijvoorbeeld de fijne pootjes van een retro stoel. De afmetingen van de stoelpootdoppen gaan tot wel 40 mm doorsnede voor zware stoelen in industriële of landelijke stijl.

Wil jij het risico niet lopen dat je vloeren schade oplopen door je stoelpoten? Dan ben je met een eenvoudig hulpmiddeltje als stoelpootdoppen helemaal geholpen. Verzorg je stoelen en je vloer, ze zijn het waard!