Wil je thuis graag een rustige plek hebben? Kies dan voor neutrale tinten in jouw interieur. Door de kalmte en warmte die deze tinten vaak uitstralen, wordt jouw thuis een fijne plek om tot rust te komen. Ideaal wanneer je een moment nodig hebt om weer op te laden.

Trek neutrale tinten door in jouw raamdecoratie

Ook raamdecoratie is van belang bij de uitstraling die jij wilt creëren in jouw interieur. In een neutraal interieur komen houten jaloezieën op maat goed tot hun recht. De houten jaloezieën sluiten goed aan bij de natuurlijke materialen en kleuren die in het interieur worden toegepast. Daarnaast zorgen de houten jaloezieën voor voldoende licht, zodat het interieur nog natuurlijker oogt. De jaloezieën zorgen voor een mooi geheel met het interieur. INHUIS Plaza levert maatwerk jaloezieën van hout, hiermee creëer jij jouw neutrale en rustgevende interieur.

Neutrale tinten toepassen door muurverf

Pas de neutrale tinten toe door het schilderen van de muren in deze tinten. Denk bij neutrale tinten aan wit, beige, bruin, groen, koper, maar ook blauw. Binnen de neutrale tinten heb je genoeg keuze. Door een aantal of alle muren in jouw interieur in een van deze tinten te verven creëer je al heel veel rust. Ook zijn deze tinten vaak tijdloos, je hoeft dus niet steeds de muren opnieuw te schilderen omdat je de kleur zat bent.

Neutrale tinten meenemen in het meubilair

Naast het kiezen van muurverf in een neutrale tint, kun je ook kiezen voor meubilair in neutrale tinten. Zo kun je bijvoorbeeld veel houten elementen in het interieur verwerken. Hout is een natuurlijk materiaal en dit past dus ook heel goed binnen een neutraal interieur. Daarnaast is hout erg mooi in combinatie met een van de neutrale tinten. Kies daarnaast voor een materiaal als linnen of leer. Combineer meerdere tinten en materialen met elkaar, zo creëer je warmte en gezelligheid. Gebruik hierbij zachte kleuren zodat je meer dan voldoende rust behoudt.