De zomer is in volle gang en het is lekker weer buiten. Massaal trekken we weer naar buiten om heerlijk tot rust te komen en van de zon te genieten in onze eigen tuin. Wil jij deze zomer weten hoe je ultiem kunt genieten in je eigen achtertuin? Lees dan vooral verder, want in dit artikel geef ik je een aantal goede tips, waaronder ultiem tot rust komen in je eigen opblaasbare spa!

2019 staat in het teken van outdoor living

Tijd spenderen in de buitenlucht heeft een hoop voordelen. Zo is het bijvoorbeeld erg goed voor de gezondheid en voor onze gemoedstoestand, vooral wanneer het mooi weer is! Een belangrijke trend die we sinds een aantal jaren dan ook zien is ‘outdoor living’. De naam zegt het al: bij outdoor living verander je de buitenruimte in feite in een leefgedeelte met het idee om meer tijd in de buitenlucht door te brengen. Om een echte outdoor living experience te creëren, kun je bijvoorbeeld denken aan heerlijke, comfortabele tuinmeubelen met lekkere zachte kussens waar je het liefst helemaal niet meer uit wil komen. Dit jaar zijn er weer verschillende soorten materiaalsoorten die trendy zijn als het gaat om tuinmeubelen, waaronder rotan. Door de tuinmeubelen te plaatsen onder een overkapping of in een serre, zorg je ervoor dat je ook bij minder mooi weer van de buitenlucht kunt genieten!
Een andere trend die we dit jaar veel terug zien in de Nederlandse tuinen is de zogenaamde ‘botanic garden’. Deze stijl kenmerkt zich vooral door het gebruik van veel planten!

Optimaal tot rust komen: je eigen jacuzzi

Ben je nou echt op zoek naar ultiem genot, dan kun je ervoor kiezen om je tuin te veranderen in je persoonlijke wellness center. Oké, dat is misschien wat overdreven, maar een eigen jacuzzi of hottub heb je tegenwoordig al voor een paar honderd euro. Het gaat hierbij om een opblaasbare variant en deze biedt een hoop voordelen ten opzichte van een traditionele jacuzzi of hot tub. Allereerst natuurlijk de prijs: voor nog geen 600 euro ben je eigenaar van een opblaasbare jacuzzi, terwijl je voor een traditionele jacuzzi al gauw moet denken aan een paar duizend euro. Daarnaast is een opblaasbare spa ook een stuk goedkoper in onderhoud en verbruikt het veel minder energie, dus het is een goede optie voor je portemonnee én voor het milieu. 

Een eigen jacuzzi is het optimale verwenmoment voor jezelf. Niets is lekkerder om na een lange en zware werkdag even optimaal te ontspannen en te genieten van het heerlijk warme water van je eigen hottub. Een jacuzzi heeft een positieve invloed op zowel je fysieke als je mentale gezondheid.

 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je meer weten over alles wat met uw tuin te maken heeft? Ga dan eens langs bij de uitgebreide showroom van Fonteyn of neem een kijkje op de website.