De herfst is er: bezoek eens een gezellig tuincentrum

Het najaar is dé ideale periode om aan de slag te gaan in je tuin. Je hebt van heel wat zonnige uren genoten in een stijlvolle tuin, maar die komt er niet zomaar vanzelf. Er is werk aan de winkel. Snoeien en planten doe je best in de herfst. Neem de tijd en ga eens rondneuzen in een gezellig tuincentrum. Sleep nieuwe planten aan en geef je tuin een boost voor de volgende lente. Maar vergeet bij je uitstapje ook je binnenhuisinrichting niet als gaat om planten. Nu het leven in de tuin stilaan afneemt, zorg je best voor groen in huis. Het schept niet alleen een gezellige sfeer, het is ook goed voor de morele gezondheid. Wil je de flamingo-hype volgen, zelfs met je planten? Kies dan voor een mooie anthurium. Ze bestaan in vele tinten, niet alleen in roze maar ook in wit en rood. Heb je niet al te veel ruimte in je huis? Ga dan voor hangplanten zoals een mooie sierklimop of een hertshoornvaren. In het tuincentrum kun je uren rondlopen en genieten van de vele groene kamerplanten. Fijn bladig of planten met grote bladen sieren binnenkort je woning.

Combineer je planten met...

Je planten komen het best tot hun recht in mooie bloempotten. Kies een grote bloempot als blikvanger of groepeer een aantal kleine potjes tot een mooi geheel. Of heb je nog late snijbloemen in je tuin? Zoek dan een mooie vaas uit. Ook dat vind je in het tuincentrum. Combineer je planten met leuke kaarsen en verwen jezelf met mooie sierkussens en gezellige dekentjes. Laat een aangenaam geurtje verspreiden met een geurdiffuser. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van leuke items voor in je huis. Je vindt in de tuinzaak vast en zeker nog wel een paar mooie decoratiespullen die je kunt gebruiken. Maak het gezellig in je woning. Zo ben jij helemaal klaar voor de lange winteravonden.

Ook je dieren willen gezelligheid

Heb je een poes, een hond, een knaagdier of een vis? Of heb je misschien nog een ander diertje in huis? Maak het ook voor hen gezellig. Denk aan een leuk huisje, een comfortabel mandje om te slapen of een mooie drink- en eetbak. In het tuincentrum vind je ook heel wat leuke spullen en diverse voeding en verzorgingsproducten voor je huisdieren, en dit vaak aan zeer scherpe prijzen. Met een paar kleine ingrepen wordt het voor je huisdieren ook een gezellige en warme winter.

Maak van je bezoek aan het tuincentrum een dagje gezellig shoppen. Zo geef je je woning voor alle gezinsleden, inclusief je dieren, een nieuwe uitstraling.