"Heb je geen zin in een standaard Ikeahuis en wil je toch een mooi interieur hebben?" Voor weinig geld kun je al een leuk interieur samenstellen. Een bijzonder interieur wat uniek is hoeft niet veel geld te kosten. Iedereen kan het zichzelf veroorloven. Lees gerust onderstaande tips eens door om iets extra moois van je inrichting te maken. Wees niet bang om verschillende stijlen met elkaar te mensen. Oude meubels kunnen goed bij design meubels passen. Het is maar net wat je zelf mooi vindt. Probeer verschillende stijlen met elkaar te combineren!

"Natuurlijk licht is heel erg belangrijk bij je inrichting" Heb jij geluk en woon in een huis met veel licht? Laat het licht dat goed doorschijnen in je ruimte. Wanneer je neutrale kleuren gebruikt voorkom je dat het saai wordt. Gooi ook een kussen met een opvallend print op de bank. Dit zal erg mooi bij de ruime lichtinval.

"Ga ook voor een verrassingselement" Dit kan van alles zijn! Doe eens gek en verzin iets wat bijzonder is. Je kunt dit het beste zelf maken. Je weet dan zeker dat het uniek is. Zorg ervoor dat dit goed opvalt in de ruimte waar je het gaat plaatsen! Dit zal zeker mooi staan en de aandacht vestigen er op. Iets unieks moet je zeker plaatsen in de ruimte.

"Leg de nadruk op het uitzicht!" Heb je een mooi uitzicht? Hang dan ook mooie gordijnen op. Bij voorkeur gordijnen waar je door heen kunt kijken. Dit is erg modern tegenwoordig. Het uitzicht is een erg belangrijk onderdeel van je inrichting. Mensen kijken toch graag naar buiten. Ben je bevooroordeeld met een mooi uitzicht? Maak hier dan gebruik van!

"Heb jij ook gevoel voor drama?" Een saaie woonkamer of slaapkamer doen je interieur geen eer aan. Je maakt het een stuk interessanter door een muur donker te verven en de ander licht. Dit geeft een bijzondere sfeer aan je interieur. Dit is misschien niet uniek maar is wel bijzonder bij iedereen. Je kunt helemaal zelf bepalen in welke kleuiren je de muren wilt verven.