Eurovision House

Alles over het moderne huis

Blogs

  • 22 jun
  • Verbouwing, voorbereiden, verbouwen, klussen, cv, monteur

Zo bereid je een verbouwing voor

Een verbouwing is een behoorlijke klus. Het is over het algemeen niet iets wat je snel doet. Het kan veel tijd in beslag nemen, maar dat is afhankelijk van de soort verbouwing die je wil doen. Voorbereiding is altijd een belangrijke stap in elk proces, en zo ook bij een verbouwing. Zeker bij een verbouwing eigenlijk. Hieronder kan je een aantal tips lezen om een verbouwing voor te bereiden.

  • 22 jun
  • Membraanpomp, pomp

Wat moet je weten over een membraanpomp?

Vandaag de dag worden er pompen gebruikt voor uiteenlopende doeleinden. Mede hierdoor zijn er door de jaren heen allerlei verschillende pompen ontwikkeld. Een zuigerpomp en membraanpomp zijn hier twee voorbeelden van. Ondanks dat deze pompen veelvuldig gebruikt worden, is lang niet iedereen er bekend mee. Geldt dit ook voor jou? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze tekst vertellen wij jou namelijk alles wat je moet weten over een membraanpomp. We kijken allereerst wat dit precies voor een pomp is en gaan daarnaast in op de werking ervan. Tot slot lichten we ook nog toe voor welke toepassingen een membraanpomp gebruikt wordt.

  • 22 jun
  • Matrassen, matras, zomer

Wat zijn de beste matrassen voor in de zomer?

We hebben weer een aantal warme dagen achter de rug en met de stijgende temperaturen komt ook het feit dat je ’s nachts de hitte moet doorstaan. De een lukt dat beter dan de ander, maar wat wel duidelijk is is dat je matras en dekbed hierbij kan helpen. Natuurlijk is het logisch dat je niet een te warme deken wil, maar dat je matras hier ook bij helpt wist je wellicht nog niet. Welke matrassen zijn wel geschikt voor warme zomernachten en welke wil je het meest vermijden?